Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om hamnen
Kundinfo
Kaj/Båtplatser
Sjöbodar
Gästhamn
Ställplatser
Vinteruppställning
Bokning service lyft
Turistinfo
Bilder
Kontakta oss
OK

Nyheter


2022-08-07

Information

Nytt för 2024 Ställplats Lammholmen bokningsbar online, du kan boka direkt här. mer information och tydlighet under ställplatser

 

 

Andrahandsuthyrning kan bara anmälas av båtplatsinnehavaren själv, inskickat dokument betyder ej att  det är klart, meddelandet efter behandling är konfirmation på godkännande.

Portlux och Portnet är det administrativa systemet hamnen arbetar med, vi tar ytterligare ett steg in i detta. den mesta komunikationen skall ske genom Portlux då man vill genomföra eller anmäla om något som rör båtplatser eller vinterplatser, alla måste ha registrerat sig där som har ett gällande kontrakt genom hamnen.

Information ha lyfts bor från hemsidan som inte är relevant för båtinnehavare som redan finns i hamnen för att göra den mer lättöverskådlig, den information ligger numera i Portnet.

Vi kommer att övergå till fakturor via mejl istället för med brev som vi hittills gjort, mejladressen hämtar vi ifrån Portnet. vill man inte få sin faktura mejlad kommer vi fortsätta skicka med brev, vi lägger på en administrativ avgift i de fallen.

Alla har fått en inloggnings kod någon gång tidigare, de som inte kan hitta den informationen kan mejla hamnkontoret så skickar vi ut en ny kod för inloggning, kika i skräpposten om den möjligen gömmer sig där.

 
Arkivet.