Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om hamnen
Kaj/Båtplatser
Sjöbodar
Gästhamn
Ställplatser
Vinteruppställning
Bokning lyft
Turistinformation
Bilder
Kontakta oss
OK

Nyheter


2019-03-18

Garageluckeloppis

Kristi himmelsfärds dagen 30/5 anordnas ett bagageluckeloppis i hamnen, det innebär att båtar som ej sjösatts 29/5 på östra uppställningsplanen måste flyttas.

Parkeringsytorna för bilar kommer inte att vara tillgängliga för parkering dagarna innan samt att det inte finns möjlighet att parkera på östra uppställningsplanen mellan sjösättningsrampen och hamnkontoret.

Vi kommer att informera om alternativa parkeringsplatser, på västra uppställningsplanen är det parkering som vanligt, på Öckerö hamnplan kan man stå  denna helg samt på några platser ytterligare ett stycke bort från hamnen, du får räkna med att betala en parkeringsavgift för dagen trösten är att det är kostnadsfritt de övriga 364 dagarna på året.

Det kommer att vara avstängt för trafik från mast skjulet och ned mot brandstationen och hamnkontoret dagen för bagageluckeloppiset.
Du kan inte räkna med att kunna köra bil fram till båten denna dag, utan båten får köras till bilen istället om den skall lastas, kanske då inne i fiskehamnen.

Mer info kommer att presenteras efter hand.

 
Arkivet.